Uncategorized

Co-blogger reistips / architectuur: Sindhu

In een eerdere blog heb ik al verteld dat ik voor bepaalde onderwerpen de hulp zal krijgen van een aantal Indiase co-bloggers.
Vandaag is het tijd om de eerste daarvan aan u voor te stellen.
Ik heb Sindu Deshkulkarni ruim 10 jaar geleden voor het eerst ontmoet. Toen nog een jonge tiener die het heel bijzonder vond om in haar kleine provinciestad een “westerling” te ontmoeten.
Ze was reuze nieuwsgierig en was niet van mijn zijde te slaan. Elk detail van het voor haar onbekende bestaan in Nederland / Europa werd door haar opgezogen.
Die hunkering naar kennis en ontmoetingen met anderen heeft ze nog steeds. Binnen de haar gegeven mogelijkheden doet ze er alles aan om de wereld om haar heen zo groot mogelijk te maken.
Iets wat in India voor een vrouw niet zo vanzelfsprekend is om daarin ook te slagen. Gelukkig werd ze daarbij door haar familie ruimhartig ondersteund.
In mei mocht ik samen met mijn schoonzoon haar huwelijk met Avadhood Deshpande bijwonen. Ze woont sindsdien in Pune (Poona)
Haar eerste bijdrage volgt weldra, maar eerst hieronder haar eigen introductie.
Co-blogger over Indiase architectuur Shidu Deshkulkarni voor GOZUIDINDIA


Introduction:

In search of a tangible reality and love for art and poetry, Sindhu Deshkulkarni, studied to become architect and a turned into hobbyist blogger. Coming from the humble beginnings of a small town; to getting educated and begin her career in a metropolis, she loves to experience it all.

A nature lover and travel enthusiast, has been on the exploration mode since 2009. Beginning from a Himalayan expedition to volunteering at a construction site, this young woman loves it all. Being an architect has been an added bonus to help her see the world from a different perspective and understanding. In her small set of rich experiences, there lives a wide-eyed child craving for new things to learn.

She strongly believes in “living to the fullest and never stop here” concept, which always keeps her open for new explorations.

The world is our expression and experience. Live it !


Korte samenvatting:

Sindhu Deshkulkarni, architect, is nu hobbyist blogger. Afkomstig en opgegroeid in een kleine stad heeft ze vervolgens haar opleiding en carrière vervolgd in de miljoenensteden Bangalore en Pune.

Ze is een natuur- en reis-liefhebber. Vanuit het oogpunt van een architect zijn de ervaringen die ze hierbij opdoet een extra bonus om haar te helpen de wereld te zien vanuit een ander perspectief. Met wijd open ogen kijkt zij de wereld met kinderlijke nieuwsgierigheid in, steeds alert om nieuwe dingen op te zuigen en te leren.

Ze gelooft sterk in het motto “leef je leven voluit en wees niet tevreden met het bereikte”. Dit maakt dat ze open staat voor nieuwe ervaringen.


Co-blogger over Indiase architectuur Shidu Deshkulkarni voor GOZUIDINDIA
Co-blogger over Indiase architectuur Shidu Deshkulkarni voor GOZUIDINDIA

GOZUIDINDIA will help you in exploring India with the guided Indian tour packages. Which will help you in discover the beauty of real india.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s